Lägg beställning


Enkel beställning i tre steg:

1. För att njuta av den original smakupplevelse som garanterar endast de naturliga ingredienser, räcker det att fylla i nedanstående formulär (alla fält är obligatoriska). Du får en bekräftelse på e-mail, så kolla även spam-mappen, det kan hända att meddelande råkar att hamna där. Vi har dock alla mail i systemet, men uppskattar om du mailar oss på order(@)piotrkorv.se och skriver att du inte fick mail med bekräftelse.

2. Du kommer att få en sms när dina varor är färdiga. Glöm inte bort, att våra charkvaror tillverkas endast på beställning och nästa tillverkningsdatum anges på vår hemsida. Vi vill också göra er uppmärksamma på att vikt av färdiga produkter kan diffas +/- 150 kr i jämförelse med beställningen, så slutligt pris kan varieras något.  I smset får du sammanfattning på din beställning, med pris och utvald sätt och villkor att betala. 

Om du väljer att få dina varor levererade i frigolitförpackning med kylklamp, väljer du rätt ruta i beställning.

3. Invänta leverans.
Leverans till Stockholms län kostar 50 kr; Uppsala Eskilstuna, Nyköping, Örebro kostar  100 kr.  Leverans till hela Sverige utför vi med vår logistikpartner – DHL och deras prislista hittar ni här -> på dhl hemsida. Vi skickar varorna även till Norge med hjälp av vår pålitlig kurir.

DHL är vår samarbetspartner inom logistik i Sverige. Vi är väldigt nöjda med bägge kvalitet samt leveranstid (max. 48 timmar) i rimligt pris.

Om du är intresserad av gross handel – skriv det med, då ringer vi upp dig och försöker att tillmötesgå dina behöv.

OBS: Vi skickar dig en bekräftelse på ifylld formulär. Det kan hända, att bekräftelsen hamnar i spam-mappen, så kolla först där.

Alla fält är obligatoriska.